Glam Design Trend Kft

Általános tévhit, hogy a luxus nem elérhető. Tapéta forgalmazó cégünk elsődleges célja, hogy a minőséget megfizethetővé és hozzáférhetővé tegye vásárlóink számára.

omexco

A belga Omexco tapétagyár által készített termékek nem csupán az eleganciát teremtik meg otthonainkban, hanem hosszútávú elégedettséget visznek minden lakó életébe. Design, luxus, retro és modern tapéták egyaránt fellelhetőek a kollekciókban, de ha valaki extravagáns mintákra vágyik a lakberendezésben, szintén eleget teszünk várakozásainak.
capiz
A harmónia elengedhetetlen szükséglete a természettel való kapcsolat, mely téren tapétáink bőven megütik a mércét – alapanyagként olyan matériákat tartalmaznak a termékek, mint bambusz, nád, juta, sisal, valamint szövött textil anyagok, illetve 100% selyem. Hagyományos terepen sem okozunk csalódást, hiszen papír tapétáink is a látványosság manifesztációi: egyedi grafikai elemekkel teremtenek modern, nyugodt, és különleges környezetet.

Otthonukban, az alap helyiségeken kívül, a gyerekszoba dekorációhoz is hozzájárulhatunk minőségi tapétáinkkal. Ha cégének irodáját szeretné feldobni, vagy szállodáját szeretné még vonzóbbá tenni vendégei számára, luxus tapétáink garantáltan megteremtik Önnek a kívánt arculatot.

Lakás, otthon, hotel, iroda – tapétáink mindenhol a látvány magas szintjét képviselik! Forduljon hozzánk bizalommal, válogasson kedvére webáruházunkból és találja meg az Ön tetszésének legmegfelelőbb darabokat!

Fontos!
Üzletünknek nincs kötött nyitvatartási ideje.
Ügyfélfogadás csak előzetes (telefon, e-mail) bejelentkezésre.
Kérésére a tapétákat az Ön által megjelölt helyszínen is megtudja tekinteni.
Köszönjük megértését.